معرفی شغل آشپز حرفه ای
شغل آشپز حرفه ای در رستوران ها، رستوران هتل ها، کشتی های تفریحی، نیروهای مسلح و در شرکت های پیمانکاری پذیرایی دیده می شود.
شغل آشپز حرفه ای در رستوران ها، رستوران هتل ها، کشتی های تفریحی، نیروهای مسلح و در شرکت های پیمانکاری پذیرایی دیده می شود.
او به فروش تورها و بلیط های داخلی و خارجی پرداخته و اطلاعات لازم درباره انواع بلیط ها و تورها را به مشتریان آژآنس مسافرتی ارائه می دهد
او با استفاده از روش های مختلف آشپزی، غذاها را آماده می کند و معمولا گروهی از آشپزها زیر نظر سرآشپز کار خود را انجام می دهند.
او مسئول اطمینان یافتن از رضایت مشتریان نسبت به کیفیت غذاها و خدمات ارائه شده است و باید توانایی مدیریت کارکنان خود را داشته باشد.
او باید حافظه خوبی در بیادسپاری اطلاعات تاریخی، رویدادها، حقایق، اعداد و ارقام و توان مدیریت و سازماندهی مناسب داشته باشد.
او فردی است که با انواع واحدهای اقامتی اعم از هتل ها و متل ها آشنایی داشته و مهارت خوبی در جلب میهمانان و پذیرش آنها دارد.
او فردی است که با اصول مدیریتی و مهارت های هتلداری از جمله راه های مدیریت کارکنان، نحوه برقراری ارتباط با مشتریان و اصول مهمانداری آشنا می باشد.